Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Ouder van schoolverlater vertelt

07 juli 2020

En dan komt het moment dat je onder ogen moet zien dat je zoon beter op zijn plek is in het speciaal basisonderwijs en begint een spannende tijd. Welke school is dan geschikt voor hem, hoe is het voor hem om een nieuwe start te moeten maken, kan hij zijn draai wel vinden enz.

Op advies van Sams oude school kwamen we bij de Spoorzoeker uit en ik wist meteen dat dit zijn nieuwe school moest worden. Sam stroomde in groep 6 in, en voelde zich al gauw thuis. Er is aandacht voor zijn problematiek, er is duidelijkheid en structuur; precies wat hij nodig heeft.

Het kontakt met leerkrachten heb ik als zeer prettig ervaren, ondanks dat school niet naast de deur ligt, zijn de leerkrachten makkelijk bereikbaar en is er ruimte voor overleg. Wat voor mij het duidelijkst laat zien dat ik met de Spoorzoeker de juiste keuze heb gemaakt, is dat Sam weer met plezier naar school gaat, hij zit 's morgens al op tijd klaar voor het busje....geen gemopper meer !

En nu de laatste dagen voor Sam in groep 8; op advies van en in overleg met zijn leerkrachten hebben we een middelbare school uitgekozen en dankzij hen heb ik er alle vertrouwen in dat hij het in de brugklas prima gaat doen!

Geschreven door Manon, de moeder van Sam.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

De Spoorzoeker

Kasteel Hillenraedstraat 36 

6043 HK Roermond

Tel.: 0475 78 36 03

E-mail: Spoorzoeker@aloysiusstichting.nl