Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Spoorzoekers got TALENT ronde 3 & 4

01 juni 2023

Tijdens onze lessen Spoorzoekers' got TALENT krijgen we hele andere lessen dan rekenen, taal of lezen..... We leren onze talenten groepsdoorbrekend ontdekken in heel veel verschillende workshops.

 

Ook ronde 3 & 3 waren superleuk en hebben we nieuwe talenten ontdekt en bestaande talenten verder kunnen ontwikkelen!

Wat hebben we gedaan:

  • Magic Spoorzoeker: Er is een echte goochelaar op school geweest, el magico! Hij verwonderde ons met allerlie fantastische trucjes in zijn show! Velen hebben met open mond gekeken! Daarna zijn de kinderen gaan oefenen en hebben zelf een goocheltruc gepresenteerd, superknap!

 

 

  • Beestenbende: Hoe goed kun jij met dieren omgaan? Supertof onze schoolhond Lex en zijn mama waren op bezoek! Vanalles geleerd met de honden: trucjes, uitlaten, brokjes geven etc. Ook zijn ze op excursie geweest bij de kinderboerderij & en een schapenboerderij met heel veel lammetjes. En we hebben slangen, schildpadden en andere reptielen op bezoek gehad....spannend!

 

  • Weet wat je eet: Waar komt eten eigenlijk vandaan? Zelf tuinkers gepland, eiersalade en brood gemaakt en natuurlijk ook mogen proeven! Ook hebben we gastlessen van de boer gehad. We mochten zelf ook als boer in een echte overal op de foto, stoer zeg!

 

  • Science Spoorzoeker: wauw echte wetenschappers te werk in ons laboratorium! Zowel buiten als binnen ging iedereen aan de slag met verschillende proefjes.

 

  • Kunst & Spoorzoeker: In deze lessen hebben de kinderen met balonnen en papier mache een creatief kunstwerk gemaakt, wel lekker plakkerig!

 

Volgend schooljaar zullen we weer nieuwe talenten ontdekken tijdens Spoorzoekers' got TALENT!!!

 



Nieuwsarchief