Het ontwikkelingsperspectief

Samen met leerling en ouders maken wij een ontwikkelingsperspectief. Hierin staat waar we naartoe werken en wat daarvoor de beste leerroute is.
Via onze digitale onderwijsplanners volgen wij de individuele ontwikkeling van iedere leerling goed. Wat gaat al goed, wat zijn leeropbrengsten, hoe zelfredzaam is een leerling, hoe gaat het met gedrag en houding? Wij kijken naar de brede ontwikkeling: cognitief en sociaal-emotioneel.

Twee keer per jaar bespreken we het ontwikkelingsperspectief en resultaten samen met de leerling en zijn of haar ouders/verzorgers.

In Kennis- en Expertisecentrum de Donderberg besteden we samen met leerlingen veel aandacht aan het maken van een goede keuze voor de leerloopbaan.

De Spoorzoeker

Kasteel Hillenraedstraat 36