Goede school

De Spoorzoeker is een goede school. In oktober 2020 bezocht de Onderwijsinspectie onze school en gaf ons de beoordeling Goed.

De inspectie kijkt eens in de vier jaar op elke school wat goed gaat, wat beter kan en wat wellicht beter moet. Na het laatste bezoek aan onze school kregen wij een Goed van de inspectie. Dat betekent dat wij béter scoren dan een mooie voldoende.

Wij zijn een goede school omdat ons pedagogisch klimaat goed is – kinderen leren elke dag in een fijne sfeer. Ook onze kwaliteitszorg en kwaliteitscultuur zijn goed. Wij analyseren onderwijsopbrengsten als team en kijken steeds wat wij nog beter kunnen doen. Wij leren van en met elkaar als team. De inspectie vindt ook de samenwerking in ons team en de samenwerking met leerlingen, ouders en partners Goed.

De Spoorzoeker

Kasteel Hillenraedstraat 36