Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Spoorzoekers got TALENT

17 november 2022

Wauw wat hebben we weer mooie talenten ontdekt in de de eerste ronde Spoorzoekers' got TALENT schooljaar 2022-2023!

De hele school doet mee, alle leerlingen van jong en oud worden door elkaar gehusseld en nemen deel aan de verschillende work-shops. Hierdoor zien we prachtige ontwikkelingen ook op het gebied van elkaar helpen en samenwerken, wat een TALENTEN!

  • Expeditie Spoorzoeker: wat een avontuur, de leerlingen hebben geleerd bruggen bouwen, boogschieten, hebben hun conditie getest tijdens de bootcamp en zijn op echte expeditie geweest in een steenfabriek!

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Het perfecte plaatje: wat een prachtige foto's hebben de leerlingen gemaakt, superknap! Er is een gastdocent geweest en een ouder die talent heeft in fototgrafie. Ze hebben geleerd in perspectief te fotograferen, ze hebben bloemen gefotografeerd en gewerkt met een greenscreen.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Bouwmeesters: wat een bouwkunsten hebben de leerlingen geleverd! Met kapla, knexx / lego & de laatste les zelfgemaakte knikkerbanen. Super coole constructies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dance with de Spoorzoeker: wat een moves hebben we bewonderd! De leerlingen hebben geleerd over verschillende dansstijlen, er is een dansdocent op bezoek geweest en we zijn naar een echte dansschool geweest! Voor de grote spiegel hebben zelfs kinderen een optreden gegeven, Wauw!

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Masterchef: Het was net een echt restaurant met sterren! De leerlingen hebben geleerd om de tafels netjes te dekken, een voorgerecht, hoofdgerecht en toetje te maken. Zelfs in de grote keuken met een echte chefkok hebben ze heerlijke omelets gemaakt, mmmmmm!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We zijn ook de ouders die ons meegeholpen enorm dankbaar! Mogelijk dat er bij de volgende ronde nog meer ouders zijn die willen helpen of hun eigen talenten willen inzetten!

 Nieuwsarchief

De Spoorzoeker

Kasteel Hillenraedstraat 36 

6043 HK Roermond

Tel.: 0475 78 36 03

E-mail: Spoorzoeker@aloysiusstichting.nl