Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Kinderboekenweek, schrijver op bezoek!

04 november 2021

Elk jaar komt er, tijdens de kinderboekenweek, een schrijver op bezoek op de Spoorzoeker. Dit jaar kwam Kevin Hassing voorlezen en vertellen uit zijn boek 'Mus en kapitein Kwaadbaard' in groep 5/6/7/8. Kevin Hassing is niet alleen kinderboekenschrijver, maar ook acteur en stemacteur.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In groep 1/2/3 kwam Nicole van de kinderboekenwinkel een prachtig prentenboek voorlezen. Ze leek wel een echte tovenaar!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In groep 4/5 kwam meester Bart, de directeur van de school, voorlezen. Hoe leuk is dat!

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kevin Hassing op bezoek in de klas - geschreven door Shirley & Kara groep 6/7

De schrijver van mus & kapitein kwaadbaard en de 5 slangen was in onze klas. Dit was Kevin Hassing. Hij is acteur en schrijver. Hij heeft bijvoorbeeld de stem gespeeld van Dave in Alvin and the chipmunks. Dit heeft hij ook laten horen in de klas. Ze hebben met z’n allen ALVIN! geschreeuwd.

Hij is een heel erg vrolijke, grappige, aardige en duidelijke man geweest. Hij heeft ons geinteresseerd gehouden en we vonden het een heel erg leuke presentatie.

Iedereen heeft een ondertekende boekenlegger van hem gekregen en we hebben in ons boek van hem nog een eigen handtekening gekregen. Hij heeft in totaal 2 boeken geschreven en in verschillende films en series meegespeeld. Bijvoorbeeld Goede tijden, slechte tijden, ninjago of zoals al genoemd Alvin and the chipmunks.

 



Nieuwsarchief