Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Ons schoolreisje naar de Efteling was te gek!

30 juni 2021

Wat hebben we genoten in de wereld vol wonderen: de Efteling!

In de ochtend de hele school klaar om te vertrekken... allemaal leerlingen in opvallend groene shirtjes van de Spoorzeker die richting de bussen liepen!

In het park heeft ieder kind op zijn eigen manier genoten. De kleuters hebben volop gespeeld in het Marerijk, daar zijn ze door het land van Laaf gereden op de mono-rail en hebben natuurlijk alle sprookjesfiguren ontmoet in het sprookjesbos.
De andere groepen hebben vooral een bezoek gebracht aan het Ruigrijk, Anderrijk, Reizenrijk, Fantasierijk. Toffe achtbanen zoals de Baron, Python, Joris en de draak! Supergaaf! Lekker nat worden in de Pirana. Spannende tochtjes in de Vogel Rok, Max & Moritz, de halve maan, Fatamorgana en nog veel meer.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moe en voldaan zijn we teruggekeerd naar alle ouders/verzorgers die allemaal netjes stonden te wachten bij de school.

Ons schoolreisje - geschreven door Shirley & Marciano van groep 6

De busrit naar de Efteling was heel lang. Maar het was wel gezellig en druk in de bus. Toen we aankwamen gingen we via de zij-ingang naar binnen. Eerst gingen we naar de piranha toe, dit was leuk maar de wachtrij was lang. We hebben niet veel achtbanen kunnen doen, maar waar we in zijn gegaan was heel leuk! De Vogelrock gaat in het donker en ging heel hard. De Joris en de Draak ging ook heel hard en was super leuk! We mochten allemaal een beetje geld meenemen, hier hebben de meeste iets leuks of lekkers van gekocht. Heel veel juffen en meesters gingen ook mee, dat was leuk. Tijdens de busrit naar huis lagen veel kinderen te slapen. Iedereen was doodmoe, maar het was een super leuke dag en we hebben veel plezier gehad!

Groetjes Shirley & Marciano

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

De Spoorzoeker

Kasteel Hillenraedstraat 36 

6043 HK Roermond

Tel.: 0475 78 36 03

E-mail: Spoorzoeker@aloysiusstichting.nl