Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Scholen blijven voorlopig gesloten

02 april 2020

Het kabinet heeft gisteren opnieuw crisisoverleg gevoerd over de coronacrisis. In de persconferentie van gisteravond is duidelijk geworden dat het kabinet onder andere heeft besloten dat de scholen in Nederland ook na 6 april gesloten blijven.

Scholen blijven gesloten

Alle scholen in Nederland zijn sinds maandag 16 maart gesloten. Deze sluiting is nu verlengd tot en met dinsdag 28 april met eventueel aansluitend de geplande meivakantie.
 

Hoe verder

De afgelopen tijd hebben we een alternatief onderwijsprogramma voor onze leerlingen uitgewerkt. Vandaag overleggen we met het team over het continueren van onze aanpak voor de komende tijd.

Wij overleggen met het team en onze netwerkpartners over de opvang van kinderen van ouders in vitale beroepen, extra kwetsbare leerlingen en onze eigen medewerkers om maximale continuïteit te waarborgen.

Mocht de sluiting verlengd worden, dan laten wij dit zo snel mogelijk weten.

We hebben veel begrip en bewondering voor alle ouders/verzorgers in deze tijd. Heeft u vragen? Wilt u met iemand overleggen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ook voor de komende weken wensen we u heel veel succes om deze crisis het hoofd te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat ons dit samen gaat lukken!

 



Nieuwsarchief