Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Verslag leerlingen Cruyff foundation open dag

19 september 2019

Hoi allemaal,

Gister zijn we in Amsterdam geweest. We zijn bij de cruyff foundation geweest. En Er waren allemaal spelletjes te doen: Springkussen , boogschieten , en er waren bekende nederlanders. Er waren allenmaal verschillende scholen. En verschillende activiteiten.De scholen die er waren, waren allemaal Speciaal onderwijs en als je een foto of een handtekening wou dan kon dat. Er stonden verschillenden mensen op het podium te dansen. In de grote witte tent kon je gewoon eten en drinken pakken. Als je armbandjes en boekjes wilde hebben dan kon je die ook in de tent kopen. Je kon zelfs skiën ook al zat je in een rol stoel je kan worden geïnterviewd.

Je kon ook bmx en je kon breakdancen , voetballen op de tribune was een groot t shirt met veertien er op er waren t shirts in het geel als je die aan wauw dan kon dat.

Iedereen kreeg een medaille je hoeft niet pers e aan alles mee doen je kreeg een boekje met ieder activiteiten kreeg je een stempel en met vijf stempels kreeg je een plak tatoo sommige kinderen uit groepen deden mee aan rolstoel activiteiten en ze vonden het best moeilijk.

We waren met drie klassen daar en alle klassen vonden het heel leuk!! Als je een ijsje wou kon je het halen in de grote witte tent we hebben gepingpongd je kon roeien, judo, boxen, kick boxen.

We vonden het echt heel erg leuk we zijn er ook blij mee dat het voor ons is geregeld want de kans dat je hiervoor wordt gevraagd is heel klein, dus wij zijn er dus heel erg blij mee. Dat we waren gevraagd

Groetjes Ivan en Chayenna.

Geschreven door Chayenna (groep Brigit/Saartje) & Ivan (groep Roy)

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

De Spoorzoeker

Kasteel Hillenraedstraat 36 

6043 HK Roermond

Tel.: 0475 - 320 805

E-mail: Spoorzoeker@aloysiusstichting.nl